Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Huawei ще заложи на тройна задна камера

Китайският производител на смартфони е решен да навлезе още по-силно в американския и европейския пазар. Huawei постоянно добавят нови екстри към своите мобилни телефони. Разчитат на иновативни функции, с които се отличават пред останалите марки. През последните дни в медийното пространство излезе информация, че Huawei ще представят новите си модели на специално организирано събитие в столицата на Франция. То ще се състои близо до Айфеловата кула, а на него са поканени голям брой медии, които да отразят примиерата. В поканите се забелязват три големи символа О, което според мнозина експерти означава, че новият мобилен телефон ще разполага с тройна задна камера.

На събитието най-вероятно ще бъдат представени цели три нови смартфона. Ще бъдат включени популярната Lite версия, новият Pro вариант, както и версия Plus, която се отличава с по-големи размери. Интересното е, че китайци ще заложат на ново име, а няма да продължат традицията. Очакваше се новият продукт на компанията да е със следващия номер -  P11, но според множество данни и информации в медиите, неговият модел ще бъде P20. Компанията ще заложи на двойна камера при lite версията, докато другите два премиум модела ще се отличават с тройна камера. Това ще повиши качеството на снимките и ще доближи Huawei до водещите марки телефони. Според различни източници камерата се доближава до тази на iPhone X и разполага с перфектни параметри.

Не са напълно известни характеристиките на Huawei P20. Събрали сме информация, базирана на достоверни източници, близки до китайската компания. Новите смартфони ще разполагат с поне 4GB RAM памет и най-малко 32 свободни гигабайта в хранилището. Телефонът се отличава с големи размери или по-точно 5,8 инчов дисплей. Все още не е ясно какво ще бъде съотношението му, но се предполага, че Huawei ще заложат на 18:9 или на 19:9. Използваният процесор е Kirin 970, който е един от най-добри варианти за мобилни телефони. Отличава се със страхотна бързина и дълъг живот. Други характеристики засега не са станали факт. От китайския гигант пазят в тайна своите нови телефони P20.

Очаква се моделът да има много допирни точки с iPhone. Тройната камера би донесла само позитивни мнения сред потребителите. Остава да разберем на официалната примиера как ще изглежда Huawei P20 и какви ще бъдат неговите параметри. Бъдете готови за бум в продажбите на новите три устройства от семейството на Huawei. Освен събитието в Париж, официално представяне ще се състои и на Huawei Mediapad в Барселона. Очаква ни вълнуваща 2018-та година, в която Huawei ще се опита да завладее световния пазар и да се наложи, като водещ бранд, сред мобилните устройства.