Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Rock Flip Case Excel Preview for Sony Xperia Z2 black

Rock Flip Case Excel Preview for Sony Xperia Z2 black

  • Код на продукта: 4262
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 28.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.31 20

Притежателите на телефон Sony Xperia Z2 вече могат да си отдъхнат, защото в търговската мрежа се предлагат калъфи, които са специално изработени за този модел мобилен телефон. Това има много предимства, като основно трябва да започнем от там, че всъщност при смартфоните е много важно калъфът да е специално изработен за конкретния мобилен телефон. Това е така, защото всъщност именно смартфоните могат да бъдат изключително различни от един модел до друг и няма гаранция, че ако купите калъф за друг модел телефон той ще съвпадне с това, което притежавате вие.

Калъфите за Sony Xperia Z2, които можете да откриете при нас са именно произведени за този модел телефон. По тази причина, те съвпадат в най-малки детайли към нуждите на този смартфон. Всички параметри на калъфа са абсолютно точно допълващи се с параметрите на телефона. Ширина, дължина, разположение на камерата и много други допълнителни детайли ще съвпаднат с точност до 100%.

Калъфите за Sony Xperia Z2 са изработени от еко кожа. Те са много здрави и издръжливи, предлагайки изключителна устойчивост и надеждност. Те няма да се амортизират само след няколко седмици, което се случва с нискокачествените артикули от този сорт. Много е важно да знаете също така, е тези калъфи са наистина много стилни и няма по никакъв начин да накърнят красотата на вашия смартфон.