Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф тип тефтер за Sony Xperia Z3 compact

Калъф тип тефтер за Sony Xperia Z3 compact

  • Код на продукта: 4591
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.26 27

Мобилните телефони, които се предлагат в търговската мрежа под марката Sony Z3 Compact са считани за едни от най-луксозните и елитни продукти в света на мобилната техника. Обикновено телефони от този бранд си купуват всякакви хора, но значително по-висок е дела на мениджърите и хората от бизнес средите.

Разбира се за това има различни причини, като се започне от стилният е елегантен външен вид с изчистен делови дизайн, та като се стигне до неговата изключително висока производителност, резултат от операционната система Android. Притежавайки такъв модел телефон обаче, редно е човек да помисли за това как да използва устройството си на ежедневна база без да го амортизира твърде бързо.

Действително потребителите на Sony Z3 Compact са хора, които разполагат със средства, но това в никакъв случай не означава, че човек трябва да подменя телефона си на всеки няколко седмици, тъй като вече се е амортизирал. За да предпазите наистина устройството от вредни външни влияния, издрасквания, зацапвания и други подобни, препоръчително е да го снабдите с подходящ калъф.

Разбира се за да съвпадне мобилния телефон с калъфа, който сте избрали за него, последният трябва да бъде специално създаден за този модел мобилен телефон. Ако това не е така съществуват реални рискове да се получи несъответствие между вашия телефон Sony Z3 Compact и неговия калъф.