Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Book Essential Samsung Galaxy Alpha Cellular line

Book Essential Samsung Galaxy Alpha Cellular line

  • Код на продукта: 1982
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 34.99лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.09 22

Book Essential Samsung Galaxy Alpha Cellular line

Book Essential Samsung Galaxy Alpha Cellular line е черен кожен калъф, носител на безспорно стилна и класическа визия. Изчистената линия на аксесоара е предпоставка той да се превръща в притежание на огромен брой себеуважаващи се дами и техните делови и изтънчени господа. Ние от Астрал Мобил се грижим за своите клиенти, предоставяйки им възможността да пазаруват от онлайн и офлайн обектите ни на изключително достъпни и изгони цени.

Book Essential Samsung Galaxy Alpha Cellular line – защо да закупим този аксесоар за мобилното ни устройство?

Колоритни са причините, подтикващи ни да се превърнем в притежател на този вид мобилен аксесоар. Една от основните се съдържа в безспорното му защитно свойство. Book Essential Samsung Galaxy Alpha Cellular line успява да предпази любимия ви смартфон от всевъзможни наранявания – драскотини, козметични белези, охлузвания или друг вид повреди.

Тип книга, аксесоарът успява да обгърне мобилното устройство от всичките му страни, като паралелно с това осигурява достъп о всичките функции на телефона. Изцяло прилепващ към повърхността му, той пасва перфектно във вашите ръце и допринася за лесното ви боравене със смартфона.

Book Essential Samsung Galaxy Alpha Cellular line се произвежда от висококачествена еко кожа, която гарантира за дългия му период на експлоатация.