Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Shape калъф за Samsung Galaxy J5 Cellular line

Shape калъф за Samsung Galaxy J5 Cellular line

  • Код на продукта: 2434
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 18.90лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.24 16

Shape калъф за Samsung Galaxy J5 Cellular line

Шейп калъфите за Samsung Galaxy J5 са едни от аксесоарите за мобилни телефони, които най-много ще бъдат оценени от онази част от потребителите, за която поставянето на телефона в калъф е ненужно и нежелателно. Действително, много хора имат резерви към подобни аксесоари, но това само излага мобилните им устройства на много по-висок риск.

Именно тук идват шейп калъфите за Samsung Galaxy. Те са един аксесоар, който се отличава с високо качество и дискретност. Тъй като са изработени от напълно прозрачен силикон, тези калъфи на практика оставан напълно невидими за окото на заобикалящите ви хора. За околните вашият мобилен телефон ще е такъв, какъвто е бил в момента, в който сте го извадили от кутията за първи път.

Освен че са напълно незабележими калъфите за Samsung Galaxy J5 се отличават и с това, че те изключително добре прилягат върху корпуса на мобилния телефон. Те са създадени така, че да паснат идеално на вашия смартфон, без при това да възпрепятстват по какъвто и да било начина работата с него.

Шейп калъфите за Samsung Galaxy J5 защитават целия корпус на телефона, като изключение прави дисплея, който остава открит. Ако желаете да покриете и него, тогава ви препоръчваме да поставите на екрана протектор, който ще защити зашия мобилен телефон от издраскване и замърсяване.