Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Samsung Flip Case EF-WG925PW for Galaxy S6 Edge white

Samsung Flip Case EF-WG925PW for Galaxy S6 Edge white

  • Код на продукта: 2226
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 48.99лв.
  • 29.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.28 23

Samsung Galaxy S6 се смята за един от най-добрите телефони, които могат да бъдат закупени към момента в търговските вериги. Този телефон предлага на своите потребители изключително висока оперативност, стилен и елегантен дизайн, изчистени форми и не е лишен от блясък. Предлага се както в бял, така и в черен цвят. Днес ние ви предоставяме възможността да го предпазите по възможно най-добрия начин - SAMSUNG FLIP CASE EF-WG925PW FOR GALAXY S6 EDGE WHITE.

Защо да си закупите SAMSUNG FLIP CASE EF-WG925PW FOR GALAXY S6 EDGE WHITE?

За да бъдат калъфите за Samsung Galaxy S6 възможно най-пълно съвпадащи с особеностите на този модел, те също се предлагат в бял и черен цвят. Така може да избирате между хармонично съчетание между бял телефон и бял калъф и респективно черен телефон и черен калъф, но ако предпочитате можете да заложете на контраста, което също е доста оригинална идея.

Специално създадените за Samsung Galaxy S6 аксесоари са съобразени с всяка една особеност на този модел смартфон, така че може да го използвате без никога да се налага да го вадите от калъфа.

Ползите от използването на такъв вид аксесоар са многобройни, а инвестицията е незначителна. Освен че правят устройството да изглежда по-делово, те могат да го предпазят от най-различни външни влияния. Всеки ден местим и поставяме телефона между 50 и 100 пъти върху най различни твърди повърхности, което съвсем скоро може да го амортизира.

Да не говорим за това, че на почти всеки човек се е случвало да изтърве мобилното си устройство на земята по-невнимание. Последствията биха могли да бъдат съвсем безобидни, но все пак съществува опасност от цялостно съсипване. Ползата от калъфите SAMSUNG FLIP CASE EF-WG925PW FOR GALAXY S6 EDGE WHITE е, че при всички положения те успяват да отбият удара. Подарете си качество, класа и стил, без да се налага да заплащате скъпо за тях.