Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Samsung Clear View Cover  EF-ZG925BBE for Galaxy S6 Edge Черен

Samsung Clear View Cover EF-ZG925BBE for Galaxy S6 Edge Черен

  • Код на продукта: 2022
  • Наличност: Изчерпан
  • 85.00лв.
4.34 34

Samsung Clear View Cover EF-ZG925BBE for Galaxy S6 Edge (Черен) е перфектното решение за пълноценна защита на скъпия ви и любим смартфон, продукт на иновационните технологии.

Ако желаете да предпазите своя телефон Galaxy S6 Edge от външни влияния, то съветът на специалистите е да си закупите и поставите надежден аксесоар, който възможно най-много да предпазва, и в същото време, максимално да улеснява работата с устройството.

Черен калъф за Samsung Clear View Cover EF-ZG925BBE for Galaxy S6 Edge – шедьовър за всички времена

Тъй като Galaxy S6 Edge е от поредицата модерни смартфони, каквито в търговската мрежа се предлагат все още сравнително малко модели, вие следва да знаете, че най-добре би било да си вземете калъф, който е създаден именно за този модел мобилен телефон, а не за някоя друга марка.

При нас в "Астрал Мобил" можете да намерите няколко различни вида аксесоари за Galaxy S6 Edge. Тук искаме да ви представим полупрозрачния силиконов калъф, който защитава повърхността на телефона от вредни влияния. Вашето мобилно устройство ще е предпазено от удар, издраскване, охлузване, и разбира се, неговият дисплей ще е изцяло защитен.

Полупрозрачният силиконов калъф е в черен цвят и изглежда стилно и модерно. Освен това, той е много удобен за използване и не налага нужда да вадите смартфона от предпазващия го аксесоар, тогава, когато искате да го използвате. Всъщност това не се налага, благодарение на специалното приспособление на калъфа, което позволява камерата да си работи безпрепятствено по всяко време, когато ви потрябва.

Освен това, когато ви се наложи да ползвате телефона, е достатъчно да отворите капачето и не е нужно да го отстранявате от силиконовата защита.

Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили да ви селектираме широка гама от предложения, сред които да подберете онова, пасващо перфектно на вашите нужди, потребности и интереси. Samsung Clear View Cover EF-ZG925BBE for Galaxy S6 Edge Черен е възможност за всеки един да предпази пълноценно любимата си вещ от множество наранявания и нежелани повреди. Бъдете прагматични и модерни – действайте разумно!