Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Samsung Clear View Cover  EF-ZG920BSE for Galaxy S6 Сив

Samsung Clear View Cover EF-ZG920BSE for Galaxy S6 Сив

  • Код на продукта: 2019
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 49.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.43 30

Samsung Clear View Cover EF-ZG920BSE for Galaxy S6 Сив


Samsung Clear View Cover EF-ZG920BSE for Galaxy S6 Сив е онзи аксесоар, способен да допълни о съвършенство вашата неповторима визия. Дизайнът на този калъф е меко казано изумителен. С покупката му, вие ще се превърнете в перманентен притежател на пълноценна защита, отправена към мобилното устройство в ръцете ви, комфорт, удобство и удоволствие, от това, че притежавате това брилянтно бижу.

Samsung Clear View Cover EF-ZG920BSE for Galaxy S6 Сив – иновация сред калъфите за мобилни устройства

Samsung Clear View Cover EF-ZG920BSE for Galaxy S6 Сив е изчистен, класически и свръх елегантен аксесоар, в направата на който са включени висок клас материали, чието качество е доказано във времето. Ние от Астрал Мобил ви предлагаме това произведение на изкуството на достъпна за потребителя цена, отговаряща изцяло на качеството на продукта.

Той защитава мобилния телефон от всичките му страни, като го предпазва от редица повреди и наранявания, в следствие от попадане върху твърда повърхност или изливане на течност върху дисплея.

Сивият цвят допълва шедьовърът, достигнал до вас с нашето пряко съдействие и го превръща в незаменима вещ. Samsung Clear View Cover EF-ZG920BSE for Galaxy S6 Сив е пълноценната защита, от която се нуждаете за да запазите вида на телефона си такъв, какъвто е бил в деня на неговата покупка.