Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Flap Essential за Samsung Galaxy S2 I9100/S2 plus I9105 черен Cellular line

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 I9100/S2 plus I9105 черен Cellular line

  • Код на продукта: 3522
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 20.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.25 26

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 I9100/S2 plus I9105 черен Cellular line

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 I9100/S2 plus I9105 черен Cellular line е калъф, който умее да предпазва пълноценно вашия смартфон, като своевременно го превръща в едно истинско бижу, на което не бихте могли да се насладите дълго време. Мобилният телефон Samsung Galaxy S2 е луксозно и модерно изглеждащо устройство, което може да плени всеки почитател на съвременните смартфони от висок клас. Телефонът, с операционна система Андроид, се слави с изключителния си дизайн и висока оперативност.

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 I9100/S2 plus I9105 черен Cellular line – защита и надеждност

За да бъде вашият Samsung защитен надеждно, то вие се нуждаете от калъф, който не само да предпазва телефона, но и да допринася за неговия външен вид. Не е тайна, че мобилните устройства от тази марка са известни със своята класа и никой собственик на такъв смартфон няма да иска да го скрие под неестетичен аксесоар.

По тази причина, калъфите за модел смартфон Samsung Galaxy S2 са изключително стилни и елегантни. Те са изработени от кожа и в направата им е вложен много усет за естетика. Предлагат се основно в черен и бял цвят, като експертите припомнят, че ни най-малко не е нужно телефон и калъф да са една разцветка, тъй като обратното може да е със сигурност доста по-шик.

Samsung не притежава характеристики, които като цяло да затрудняват избора на аксесоар за него, но все пак специалистите са категорични, че ако искате да работите с телефона възможно най-леко и удобно, е добре да бъде модел, специално създаден за нуждите на Samsung Galaxy S2.

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 I9100/S2 plus I9105 черен Cellular line е този калъф, към който да насочите своето внимание. Ние от Астрал Мобил сме се погрижили за вас, селектирайки ви най-доброто, появявало се някога на пазара. Днес е моментът, в който да промените живота си, но не и банковата сметка.