Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Flap Essential за Samsung Galaxy S2 9100 бял Cellular Line

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 9100 бял Cellular Line

  • Код на продукта: 1474
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 20.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.24 24

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 9100 бял Cellular Line

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 9100 бял Cellular Line е калъф, който се отварят само с едно много леко движение и е напълно достатъчно да го направите с една ръка. Самата система за отваряне и затваряне на аксесоара функционира с помощта на магнитна лента и това допринася за плавното боравене с него.

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 9100 бял Cellular Line – стил, елегантност и защита

Самият калъф е изключително стилен и елегантен. Той може да впечатли дори и най-претенциозните потребители на мобилна техника. Цветовете са в бяло или черно, като белият привлича повече внимание, за разлика от черния, който е в пъти по-дискретен. И двете разцветки, обаче, са много шик и наистина си струва човек да се възползва от възможността да съчетае полезното с приятното.

Аксесоарът за Samsung Galaxy S2 е наистина много полезен в случай че изпуснете случайно телефона си на пода. При падането калъфът, който е изработен от еко кожа, може да абсорбира значителна част от удара и по този начин да спаси мобилното устройство от сериозни повреди. От друга страна, смартфонът ви ще е напълно защитен от поява на досадни драскотини, които дори и при най-внимателните хора, постепенно обхващат целия корпус на скъпия телефон.

Предимство, за което трябва да споделим, е компактността на тези калъфи. Те са изключително деликатни и лесно се побират и в най-малкия и тесен джоб на вашата дреха или дамска чанта.

Flap Essential за Samsung Galaxy S2 9100 бял Cellular Line е решение за пълноценна защита и стилна визия както за самите вас, така и за мобилните ви телефони. Превърнете се в атрактивни, модерни, прагматични и стилни граждани, без да се налага да заплащате висока цена за това.