Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Flap Essential за Samsung Galaxy Note3 N9000/N9005 Cellular line

Flap Essential за Samsung Galaxy Note3 N9000/N9005 Cellular line

  • Код на продукта: 1992
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 39.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 26

Flap Essential за Samsung Galaxy Note3 N9000/N9005 Cellular line

Flap Essential за Samsung Galaxy Note3 N9000/N9005 Cellular line е най-доброто за вашето високотехнологично устройство.

Телефоните от модел Samsung Galaxy Note 3 са едни от най-добрите предложения, които можете да намерите в търговската мрежа. Те са оптималното устройство, което максимално се доближава до таблетите, но в същото време спада в категорията смартфон и може да се постави дори в джоба на дънките. Ето защо е добре да се погрижите за него, с помощта на калъф FLAP ESSENTIAL ЗА SAMSUNG GALAXY NOTE3 N9000/N9005 CELLULAR LINE.

Какви са предимствата на калъф FLAP ESSENTIAL ЗА SAMSUNG GALAXY NOTE3 N9000/N9005 CELLULAR LINE?

Този телефон има нестандартни размери, така че когато си купувате аксесоар за него е много важно да изберете модел, създаден изцяло за вашето устройство. Единствено по този начин ще можете да получите максимума от своето ново и модерно „бижу“, без да се налага да го вадите от калъфа.

Samsung Note 3 е модел, който може да се похвали с това, че за него се предлагат чудесни аксесоари. Те са много стилни, като в тяхното изработване е вложено перфектно развито усещане за естетика. Създадени са така, че да допринесат максимално за добрия вид на мобилното ви устройство.

Продуктите за Samsung Galaxy Note 3 са изработени от специална еко кожа. Тя е с най-високо качество и задоволява нуждите, вкусовете и предпочитанията на всеки един потребител, независимо колко са високи неговите критерии. Калъфите за САМСУНГ могат да предпазят смартфона от удар, охлузване и всякакви други наранявания, водещи до цялостно съсипване на скъпата ви вещ.

Ние от Астрал Мобил сме се погрижили за вас, селектирайки ви коктейл от предложения, от които да се възползвате по всяко едно време. FLAP ESSENTIAL ЗА SAMSUNG GALAXY NOTE3 N9000/N9005 CELLULAR LINE е стилен, изискан и грациозен калъф, подходящ както за дамите, така и за техните господа.