Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Book Essential за Samsung Galaxy S6 Edge черен Cellular line

Book Essential за Samsung Galaxy S6 Edge черен Cellular line

  • Код на продукта: 2247
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 20.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.14 35

Book Essential за Samsung Galaxy S6 Edge черен Cellular line

BOOK ESSENTIAL ЗА SAMSUNG GALAXY S6 EDGE ЧЕРЕН CELLULAR LINE е вашата възможност да съхраните смартфона си такъв, какъвто е изглеждал в деня на неговото закупуването.

Samsung Galaxy S6 Edge е изключителен телефон, който към момента се счита за един от най-търсените и предпочитани в търговската мрежа в България, в Европа, и като цяло, по света. Мобилното устройство е от най-висок клас и с изключителни параметри като бързина, сигурност, надеждност и мощна оперативност.

Качество, защита и неповторима визия - BOOK ESSENTIAL ЗА SAMSUNG GALAXY S6 EDGE ЧЕРЕН CELLULAR LINE

За съжаление, колкото по-красив и лъскав е един мобилен телефон, толкова повече грижи е необходимо да полагате за да може той да запази своя външен вид за възможно по-дълго време.

В действителност, към момента няма друг по надежден начин да съхраните своя телефон като чисто нов, освен като му купите един качествен и предпазващ го аксесоар. Разбира се, калъфът трябва да е създаден изцяло за конкретния модел, тъй като новите мобилни устройства не са стандартни в нито едно отношение. Съществува голям риск, ако купите друг аксесоар, той просто да не съвпадне с нуждите на смартфона ви.

Калъфите BOOK ESSENTIAL ЗА SAMSUNG GALAXY S6 EDGE ЧЕРЕН CELLULAR LINE са създадени така, че да бъдат здрави и надеждни. Ако по случайност изпуснете телефона си, коженият кобур ще намали удара и ще подобри шанса на устройството да се измъкне без драскотина. Аксесоарите са не само надеждни, но и свръх елегантни. За изработката им служи високо качество еко кожа, използвана в три различни нюанса.