Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Калъфи за Samsung

Калъфи за SAMSUNG са една добра възможност, за да предпазите мобилния си телефон от всякакви външни наранявания – удари, драскотини, охлузвания, заливане с течности и много други. Този вид аксесоари не само защитават мобилното ви средство от повреди, но и му осигуряват далеч по-голяма устойчивост и ефективност.

Калъфи за SAMSUNG – променете визията на вашето устройство

Множеството аксесоари ще променят значимо визията на вашето мобилно устройство. Господата и дамите, които изпитват потребност от периодична промяна, притежават възможността да внесат цвят и разнообразие в своето ежедневие, посредством калъфи за SAMSUNG, които ние от Астрал Мобил ви осигуряваме.

Калъфи за Samsung от Астрал Мобил

Тук ще откриете широка гама от кожени, текстилни, силиконови и пластмасови артикули. Магазинът разполага с калъфи, различаващи се по форма, дизайн, цвят, производство и ефективност. Вие сами решавате кой модел е в състояние да задоволи вкусовете и предпочитанията ви.

Защо да си закупите калъф за мобилен телефон Самсунг от Астрал Мобил?

  • Високо качество на предлаганите аксесоари;
  • Конкурентно ниски цени;
  • Огромно разнообразие;
  • Високо ниво на защита на мобилните устройства;
  • Калъфите ви осигуряват достъп до всеки един функционален порт, слот или бутон;

Качеството на предлаганите аксесоари е на изключително високо ниво. Материалите, служещи за направата на калъфи, са свръх устойчиви, доказателство за предпазните им свойства. Еко кожата, която често бива употребявана в една огромна част от моделите калъфи за Самсунг, по нищо не би могла да се различи от естествения материал, по отношение на неговата здравина.

Силиконовите аксесоари осигуряват ненадмината еластичност, благодарение на която, те заемат формата на мобилното устройство до последния милиметър и предоставят високо ниво на защита.

Разнообразието се състои в различните по вид калъфи. Ние от Астрал Мобил ви предлагаме аксесоари тип тефтер, както и такива, покриващи само гърба на вашия модерен и иновативен смартфон. Дизайнът ще промени цялостната му визия, без да налага корекции върху размера.

В случай че устройството ви попадне върху твърда повърхност, то не би могло да претърпи огромни щети, тъй като самият аксесоар олекотява удара и го предпазва от евентуални повреди, драскотини или охлузвания.

Важни за потребителя са комфортът и удобството, на които би могъл да се наслаждава, закупувайки си аксесоар от нашата богата гама. Всеки един, сдобил се с калъф за SAMSUNG от Астрал Мобил, ще разчита на бърз и лесен достъп до всеки един функционален порт, слот или бутон. Закупете си сигурност и защита, без да плащате скъпо за това.