Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за Lenovo A6000/A6010 0.3мм прозрачен

Силиконов калъф за Lenovo A6000/A6010 0.3мм прозрачен

  • Код на продукта: 4372
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.01 25

Телефоните Lenovo A6000 са сред най-търсените и продавани към момента, а причината за това е, че цените, на които вървят тези мобилни телефони в търговската мрежа са доста атрактивни сред потребителите. Когато добавим и високо качество, налице е един продукт, който става много трудно устоим за потребителите на мобилна техника.

Поради голямото търсене на Lenovo A6000 не е изненадващо и това, че има голямо предлагане и на калъфи, които са специално създадени за нуждите на този модел мобилни телефони. А защо е нужно това? Много просто - съвременните мобилни телефони се отличават силно един от друг и вероятността един калъф да е подходящ за няколко модела е доста ниска.

Може би се питате и защо е необходима покупка на калъф, когато вие използвате телефона си изключително внимателно. Работата е там, че при ежедневно използване и при многократен контакт с твърдите повърхности у дома и в офиса по десетки, а понякога и стотици пъти на ден, мобилните телефони постепенно се издраскват. Първо се появяват малки драскотини, които в последствие се уголемяват и стават видими и дразнещи за окото.

Не на последно място трябва да споменем и изпускането на мобилното устройство. Това се е случвало на почти всеки човек, а последствия може и да няма, но със сигурност ще се появи поне някоя малка следа по корпуса.