Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за Lenovo A5000 0.3mm

Силиконов калъф за Lenovo A5000 0.3mm

  • Код на продукта: 1546
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 6.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.16 24

Телефоните lenovo преобърнаха света на мобилната техника. Те показаха на потребителите, че е постижимо закупуването на мобилен телефон от най-високия възможен клас, но без при това да се харчат безумни суми пари. Напълно в духа на известната марка мобилна техника, телефонът lenovo a5000 предлага на потребителите възможността да се докоснат до върха на високите технологии и да притежават един от най-мултифункционалните телефони, но без при това да изхарчат всички свои спестявания.

За да ви служи вашият lenovo a5000 възможно най-дълго и за да го предпазите от амортизация, драскотини, олющвания и други подобни травми, най-добре би било да го поставите в предпазен калъф. Макар че често потребителите не харесват това и смятат, че калъфите по един или друг начин намаляват естетиката на мобилния телефон, това може да бъде и тъкмо обратното.

Всъщност покупката на специален изработен за lenovo a5000 силиконов калъф ще ви позволи да запазите телефона си в отлично състояние, като същевременно, самият калъф изглежда изключително добре, внася чувство за естетика и блясък. Силиконовата материя трудно се поддава на външни влияния и при това може да предпази телефона не само при ежедневно използване но и при силен удар, гаранции разбира се няма, но защитеният със силиконов калъф телефон е подложен на многократно по-нисък риск. Специално създадените за lenovo a5000 силиконови калъфи могат да бъдат както черни така и напълно прозрачни, което ги прави подходящи както за бели така и за черни модели от този смартфон.