Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Bumper калъф за iPhone 6/6S 4,7 черен Cellular line

Bumper калъф за iPhone 6/6S 4,7 черен Cellular line

  • Код на продукта: 4540
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 34.99лв.
  • 25.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.38 21

Bumper за iPhone 6 от Cellular Line - прозрачен кейс с цветна гумена удароустойчива рамка.

Напълно прозрачен кейс - тънка и изключително фина рамка от удароустойчива гума тип Bumper. Покрива освен страните така и гърба на телефона, без да скрива логото, цвета и дизайна му. 

Кристален дисплей протектор в комплекта.

С този оригинален Bumper калъф за iPhone  6s, престижната марка Cellular Line ви прави едно неустоимо предложение – да защитите максимално скъпия си смартфон и да му придадете облик, за който всички ще ви завиждат. Това е продукт от много висок клас, който ние от Астрал Мобайл ви предлагаме супер изгодно.

Защита за профилите и екрана

Екраните на смартфоните на Apple са фини и изключително чувствителни на удар и надраскване. Те, както и всеки друг съвременен мобилен телефон, се нуждаят от допълнителна защита, каквато този специален Bumper калъф за iPhone  6s наистина осигурява. В комплекта е добавен кристален дисплей протектор, който ще пази екрана на телефона ви, без това да се отразява на удобството при работа и на тъч-функцията.

Деликатните профили на iPhone  са друга причина да заложите точно на този Bumper калъф за iPhone  6s. При ежедневната работа и пренасяне на смартфона, страничната рамка понася какви ли не неудобства – надраскване, удар, изпускане. От Cellular Line, са помисли за сигурността на вашия телефон, добавяйки тънка и изключително фина рамка от удароустойчива гума тип Bumper, с която всеки милиметър от корпуса на телефона ви, е предпазен от обичайните неприятности.

Без промяна във визията на телефона

Предпазният калъф за iPhone  6s тип Bumper няма за цел да промени облика на вашия телефон, за разлика от кейсовете с декорации и калъфите тип тефтер. Нека всички знаят, че сте горд притежател на iPhone  от сериите 6 или 6S. Калъфът е напълно прозрачен, така че, предпазвайки целия корпус на смартфона, той няма да скрива логото на марката, цвета и дизайна му.

Удобство при ежедневна работа с iPhone  6s

Много хора се отказват от полезните свойства на предпазните калъфи, поради погрешното схващане, че те ще намалят удобството при работа с мобилния телефон. Доколкото това е възможно при някои продукти, то при оригиналния Bumper калъф за iPhone  6s на Cellular Line такава опасност не съществува. Благодарение на прецизно проектираните отвори, вие ще имате достъп до всички хардуерни компоненти – камера, физически бутони, порт за зареждане.