Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Huawei Silicone Sleeve for Ascend P6 black

Huawei Silicone Sleeve for Ascend P6 black

  • Код на продукта: 4136
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 6.99лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 22

HUAWEI SILICONE SLEEVE FOR ASCEND P6 BLACK е една невероятна възможност както за вас, така и за вашия любим смартфон. Продуктите произведени за HUAWEI се открояват с ненадминато качество, произхождащо от високия клас материали, служещи при производството, както и изчистена и стилна визия. Те са подходящи както за мъже, така и за жени.

Очарование, стил и функционалност - HUAWEI SILICONE SLEEVE FOR ASCEND P6 BLACK

Подарете си едно от многото ни предложения, достигащи до вас, с прякото съдействие на „Астрал Мобиле“. Калъфите за смартфони се изработват от висок клас силикон, пасващ перфектно на любимото ви устройство. Освен това, успява да предпази гърба от драскотини, удари, попадане и натрупване на прах, което би могло да доведе до сериозни бъдещи повреди.

Имате реалната привилегия да се превърнете в личност, която е съумяла да гарантира спокойствие както на себе си, така и на своята любима вещ. Благодарение на модерния и функционален калъф за HUAWEI, вие си осигурявате бърз и лесен достъп до всеки един бутон, порт или слот, необходими ви за гладкото боравене с мобилното устройство.

Ненадминато качество и перфектни цени

Огромна част от потребителите у нас се придържат към тези два фактора, оказващи огромно влияние върху покупката. Бъдете прагматични, и същевременно модерни, днес ние ви предлагаме възможността да не правите компромис в качеството за сметка на цената.

Калъфите се поставят лесно и удобно, пасват перфектно върху гърба на устройството и го защитават безкомпромисно.

HUAWEI SILICONE SLEEVE FOR ASCEND P6 BLACK е един несъмнено перфектен аксесоар, който не би позволил времето да остави следите си върху любимото ви устройство. Бъдете различни, модерни и стилни – подарете си онова, което заслужавате – изчистен и силиконов черен калъф.