Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Huawei Flip Case with Window for P8 black

Huawei Flip Case with Window for P8 black

  • Код на продукта: 4517
  • Наличност: Изчерпан
  • 39.00лв.
4.34 33

HUAWEI FLIP CASE WITH WINDOW FOR P8 BLACK е калъф за любимия ви смартфон, който ви предоставя възможността да се превърнете в стилен, модерен и атрактивен притежател на 100 % качествена вещ, изработена от висок клас еко кожа и предпазваща до неузнаваемост устройството ви за комуникация.

Какви са предимствата на HUAWEI FLIP CASE WITH WINDOW FOR P8?

Разнообразни и колоритни са предимствата на този така уникален калъф за телефон. Неговата стилна и изчистена визия го превръща в предпочитан аксесоар както за жените, така и за мъжете. Покупката му ще се превърне във възможно най-разумната инвестиция, която сте правили до момента.

Лесно и бързо се поставя върху устройството, като автоматично след това успява да го предпазва от всякакъв вид удари, драскотини, попадане на течности върху смартфона ви, способни да нанесат сериозни повреди на функционалността му. Калъфите за HUAWEI ви осигуряват достъп до всеки един бутон, порт или слот, способстващи за гладкото и безпроблемно боравене с устройството.

Качеството е онова, което описва най-пълноценно артикулите, достигащи до вас с прякото съдействие на „Астрал Мобиле“. Не се налага да правите компромис с този фундамент, за сметка на цената. Имате възможността да го закупите на конкурентно ниска стойност, без да изпитате дискомфорт във финансовото си състояние след това.

Това е идеалният избор за отлична защита. Предпазва дисплея от надраскване, корпуса от натрупване на прах, ъглите от удари и много други. Бъдете стилни и различни. Подарете си лукс, изящество и защита.

HUAWEI FLIP CASE WITH WINDOW FOR P8 BLACK е в състояние да ви гарантира за всичко това. Безкомпромисни във всяко едно отношение, тези калъфи обгръщат мобилните ви телефони и не позволяват времето да остави следите си върху тях. Високият клас материали способстват за това. Бъдете неотразими и накарайте всеки един да ви завижда.