Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф тип тефтер за HTC Desire 310 черен

Калъф тип тефтер за HTC Desire 310 черен

  • Код на продукта: 2278
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 7.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.33 24

Разнообразието от модели Калъфи тип тефтер за HTC Desire 310 черен е впечатляващо. Причината за това е в добрите цени и широката популярност на именно този модел мобилен телефон. В търговската мрежа можете да откриете широка гама от аксесоари, които, разбира се, са специално създадени за HTC.

Бъдете неповторими с черен калъф тип тефтер за HTC Desire 310

Според материалите, от които са изработени продуктите, можем да различим два основни вида аксесоара. Първият от тях са силиконовите. Те най-често са прозрачни, но могат да бъдат и изработени от други цветове. Понякога покриват целия смартфон, но друг път играят ролята на протектор, защитаващи единствено корпуса на устройството, без да позволяват навлизането на прах и появата на драскотини, загрозяващи приветливия дизайн на модерния телефон.

По-търсени и известни несъмнено са калъфите за HTC Desire 310, които са изработени от еко кожа. Материалът, служещ за изработка е от най-високо качество и това си личи още от пръв поглед. Кожените кобури се творят с дизайн тип тефтер, които се отличава с това, че има леко и подвижно капаче, отварящо се с едно плавно движение нагоре.

Той има на гърба си малък отвор за камерата, което позволява да снимате винаги когато ви се прииска без да се налага да вадите смартфона от предпазителя. В цветово отношение най-често се срещат бели и черни калъфи от еко кожа.

Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили до вас да достига само най-доброто, произвеждало се някога. Калъф тип тефтер за HTC Desire 310 черен е перлата в короната на аксесоари за мобилни устройства. Превърнете себе си в модерни, открояващи се и прагматични граждани, като паралелно с това ще осигурите 100% - ва защита на вашия любим смартфон.