Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
HTC Case Dot Flip HC M100 for HTC One M8 Orange

HTC Case Dot Flip HC M100 for HTC One M8 Orange

  • Код на продукта: 4139
  • Наличност: Изчерпан
  • 69.00лв.
  • 35.00лв.
4.02 23

HTC CASE DOT FLIP HC M100 FOR HTC ONE M8 е калъф, създаден специално за HTC One M8. Един наистина очарователен телефон, който ще ви впечатли със своята бързина и лекота, мощна оперативност и чувствителност на висококачествения си дисплей.

За да запазите възможно най-добре блясъка му и да съхраните фината и дизайнерски замислена корпусна повърхност в първоначалния й безупречен вид, то от вас се изисква да помислите за пълноценната защита на вашия смартфон.

Най-доброто за вашия смартфон - HTC CASE DOT FLIP HC M100 FOR HTC ONE M8

Най-доброто, за което може и трябва да се помисли, е поставянето на калъф, който да предпазва мобилното устройство по-възможно най-оптималния начин. Ултра иновативните оранжеви аксесоари, специално създадени за вашия HTC One M8 не биха могли да намерят свой заместител.

Проектирани специално за устройството HTC, те съвпадат идеално с нуждите на този изключителен модел смартфон. Ако искате да намерите нещо по-добро, трябва да ви предупредим, че най-вероятно търсенето ще си остане безрезултатно.

Изключително тънък и фин, този аксесоар не ще измени визията на любимия ви телефон. Можете да го поставяте в джоба на дънките, без да усещате и минимална промяна в дебелината.

Основното предимство се състои в порестата повърхност на калъфа. Вие ще можете да виждате неговия дисплей, без да се налага да вадите телефона от него. Колкото до предпазните функции на продукта, достигнал до вас, благодарение на „Астрал Мобил“, той успява да защити устройството не само от драскотини, но и от други по-сериозни травми, които могат да доведат до унищожаване на скъпото ви и модерно „бижу“.

HTC CASE DOT FLIP HC M100 FOR HTC ONE M8  е калъф, гарантиращ ви качество, индивидуалност, стил и класа. Освен това, не се налага да харчите цяло състояние за покупката му. Бъдете прагматични и модерни – подарете сигурност, както на себе си, така и на любимите си вещи.