Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Baseus Flip Case Brocade Series for HTC Desire 816 black

Baseus Flip Case Brocade Series for HTC Desire 816 black

  • Код на продукта: 2372
  • Наличност: Изчерпан
  • 29.99лв.
4.25 27

BASEUS FLIP CASE BROCADE SERIES FOR HTC DESIRE 816 BLACK са калъфи, специално създадени за хората с вкус и по-разчупено възприятие на нещата. Те притежават уникален дизайн и несравнима визия. Изработени са специално за смартфона HTC Desire 816.

Неустоимото предложение днес - BASEUS FLIP CASE BROCADE SERIES FOR HTC DESIRE 816 BLACK

HTC Desire 816 е нестандартен смартфон и поради тази причина не е изненадващо, че  аксесоарът, предназначен за него, е атрактивен и запомнящ се. Изработен е от висококачествена еко кожа и със сигурност може да впечатли по-претенциозните потребители. На практика, в първия момент трудно ще видите разликата, но когато го поставите върху телефона ще усетите, че освен оригиналност, той предлага и свръх удобство.

Какво получавате в замяна?

Притежавайки такъв вид калъф, вие можете да поставите телефона в удобно за вас положение, а самият аксесоар ще послужи като поставка за устройството. Ако искате да ползвате смартфона в пълния му потенциал, тази допълнителна придобивка ще се окаже много полезна, тъй като е прецизно създадена за нуждите на HTC Desire 816.

Калъфът BASEUS FLIP CASE BROCADE SERIES FOR HTC DESIRE 816 BLACK не би позволил любимият ви телефон да се състари за няколко седмици. Имате възможността да го съхраните години наред такъв какъвто е бил в деня на покупката. В случай, че го изтървете на земята предпазното допълнение би олекотило удара и не ще се получат нежелани драскотини, охлузвания или друг вид наранявания. Свръх удобство и сигурност както за потребителя, така и за любимата му вещ.