Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Изкупуване и замяна на стари и нови мобилни телефони

Много често мобилните телефони се оказват по-здрави, отколкото дори сме се надявали, че могат да бъдат. Случва се да изпаднем в положението да пожелаем ново устройство, но някак си се чувстваме като непрактични прахосници дори и при самата мисъл да купуваме нов телефон, докато старият е още напълно функционален.

Нима трябва да ползваме старото устройство докато се развали? Съвсем не, защото това, колкото и да не ви се вярва, може и изобщо да не се случи, особено ако сте от хората, които полагат добри грижи за своите вещи.

Какво да направим със стария си мобилен телефон

замяна на стари мобилни телефони

Най-доброто решение, което можете да вземете в случая е да продадете стария си GSM. Това ще ви позволи да получите добри пари срещу устройство, на което вече сте се наситили.

Днес сравнително лесно можете да откриете фирми, които са се специализирали в изкупуването на стари мобилни телефони, а Астрал Мобил е едно от местата, на които можете да го направите.

Разбира се, за да бъде вашето мобилно устройство годно за изкупуване то трябва да отговаря на следните няколко условия:

  • Да бъде работещо;
  • Да е на не повече от две години;
  • Да има вид, който да е подходящ за неговото повторно препродаване;
  • Да бъде цял, а не на части.

Можем ли да заменим мобилния телефон с по-нов

бартер на мобилни телефони

Ако имате желание да си купите по-нов мобилен телефон, Астрал Мобил ви дава възможност да направите това бързо и лесно. Имате възможност да продадете стария си смартфон, а в замяна да получите нов.

Разбира се, за целта трябва да доплатите разликата в цената, но със сигурност това ще бъде едно изключително практично и изгодно за вас предложение. Така ще получите нов телефон на ниска цена, а старият няма да заема място в някой скрин докато не бъде забравен.

Сумата която трябва да се доплати зависи от това какъв модел нов телефон сте си избрали. Колкото по-модерен и мощен модел искате да придобиете, толкова по-голяма е сумата за доплащане.

От друга страна, ако искате да се отървете от телефон, който е от по-нов модел и в добро състояние, това ще е за вас една изключително добра база, която чувствително ще свали стойността за доплащане за покупката на новото устройство.

Допълнителни предложения от Астрал Мобил

Често се случва да придобием нов телефон, който не е бил закупен. Това може да стане при подновяване на договор с мобилен оператор или като подарък в компанията, в която работим.

Ако попаднете в това положение и получите устройство, което нямате намерение да използвате, Астрал Мобил може да ви помогне изключително много със своята политика за изкупуване на подобни устройства на добра цена.

☏ 0879 448 475 | ✉ support@astralmobile.bg