Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Батерия за Samsung i9300 Galaxy S3

Батерия за Samsung i9300 Galaxy S3

  • Код на продукта: 3572
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 9.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.27 30

Батерия за Samsung Galaxy S3 е важен елемент от вашето устройство. Всеки един потребител се стреми към закупуването на смартфон, който да му гарантира дълги часове разговори, без нужда от повторно презареждане. Ние от Астрал Мобил ви предоставяме възможността да подмените своята батерия, без да се налага да инвестирате огромна сума пари.

Защо да си закупим батерия за Samsung Galaxy S3?

  • В случаите, в които старата батерия е изхабила своя капацитет;
  • Конкурентно ниска цена;
  • Доказано високо качество на батерията за Samsung;
  • Сигурност и надеждност по всяко едно време;
  • Защитават апарата и подобрява в пъти повече ефективността му.

Не захвърляйте стария си телефон на страна, след като съществува далеч по-прагматично и разумно решение. Оригиналните батерии, достигащи до вас, благодарение на Астрал Мобил ще подобрят несравнимо ефективността на устройството ви. Те са предпоставка за дълги часове, прекарани в разговори с вашите любими хора, семейства и приятели.

Батериите са в състояние да разрешат множество проблеми с устройството ви, без дори и да подозирате за това. Освен това спестявате далеч повече пари, ако подмените единствено тази част на телефона, а не целия апарат. Мобилното ви средство ще се превърне в съвършено ново, благодарение на нашето предложение – батерия за Samsung Galaxy S3.

Търсите възможно ниската за качествена батерия за samsung galaxy s3 цена? Ние ви предлагаме точно това, наред с продукт, способен да отговори на най-високите изисквания на потребителите по отношение на производителност и дълготрайност. Вече не е нужно да следите чуждестранните сайтове за подобен продукт. При нас той е много по-изгоден.

Защо ви е нужна тази конкретна батерия?

Тази батерия за samsung galaxy s3, е на цена, която всеки може да си позволи. Това означава, че можете да закупите допълнителна резервна батерия, още преди фабрично заложената, да е изчерпала работния си живот. Не се заблуждавайте, че оригиналната батерия в телефона ви ще ви служи вярно в продължение на дълги години. Този вид компоненти имат ограничен цикъл зареждания, след което се налага тяхната подмяна.

Ако вече сте се сблъскали с амортизацията на фабрично вложеният компонент, то покупката на съвместима с телефона ви батерия за samsung galaxy s3 на цена, която няма да ви хвърли в ненужни разходи, е неотложна. Ако сте от хората, водещи динамичен начин на живот, постоянно изтощаващата се батерия, е проблем, който трябва да решите незабавно. Ние сме се погрижили за това.

Капацитетът на предлаганата от нас на максимално ниска за качествена батерия за samsung galaxy s3 цена, е 2100mAh – точно, колкото е зарядът и на фабрично вложеният от Самсунг компонент. Това означава, че смартфонът ви няма да страда от липса на мощност и няма да се нуждае от често презареждане.

С тази резервна/заместваща батерия за samsung galaxy s3 на цена, която ще ви зарадва извънредно много, вие ще имате същия капацитет на работа с устройството, както в момента, в който сте започнали да го използвате. Времето за разговори, браузване, игри, музика и видео ще бъде абсолютно същото, както и заложените от производителя часове в режим Stand By. Астрал Мобайл е верният партньор на мобилните и динамични хора.