Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Батерия за Samsung Galaxy S4 Mini/Ace 4 G357 (I9190) 2100 mAh Li-Ion Blue Star Premium

Батерия за Samsung Galaxy S4 Mini/Ace 4 G357 (I9190) 2100 mAh Li-Ion Blue Star Premium

  • Код на продукта: 4081
  • Наличност: Изчерпан
  • 14.99лв.
4.11 29

Батерия съвместима със:Samsung Galaxy S4 mini i9190

Предлагайки невероятно ниска за мощна батерия за Samsung Galaxy s4 цена, ние от Астрал Мобайл, сме се погрижили да не губите комуникация нито за миг. Постоянно изтощената батерия на телефона, е проблем, който с наша помощ се решава бързо, при това без особени усилия и без разход на време и средства.

Съвместимост

Нашата батерия за Samsung Galaxy s4 на цена, която останалите магазини не могат да ви предложат, притежава пълна съвместимост и с телефоните от други серии на марката - S4 mini I9195 LTE, I9192 Dual Sim, I9190 3G и I9195i Value Edition. По този начин, ние отговаряме на нуждите на широк кръг потребители, осъзнавайки напълно, че смартфоните Samsung Galaxy, са едни от масово използваните в нашата страна.

Дългосрочна мощност за вашия смартфон

Залагайки единствено на качествени, сертифицирани продукти, нашият магазин ви гарантира, че тази батерия за Samsung Galaxy s4 с цена, която ще можете да платите без колебания, ще осигури необходимия капацитет енергия на телефона ви, при това за дълъг период от време. Както знаем, батериите са компонент с предварително заложен цикъл зареждания. Този продукт ще изпълни максимално качествено своето предназначение.

Не е нужно да чакате телефонът ви да изгуби напълно възможност за зареждане, за да се възползвате от супер изгодната ни за батерия за Samsung Galaxy s4 на цена. Можете просто да действате далновидно и разумно, добавяйки един евтин, но много полезен резервен компонент. Така, когато оригиналната ви батерия се амортизира, вие ще бъдете напълно подготвени да се справите бързо с този проблем.

За да се възползвате на максимум от невероятно ниската при тази батерия за Samsung Galaxy s4 на цена, ние препоръчваме да я използвате разумно, като следвате утвърдените правила, а именно: Винаги зареждайте батерията до максималните 100% - прекъснатото зареждане е неблагоприятно за батериите от вида Li-Ion Polymer; Всеки цикъл на заряд и разряд е препоръчително да бъде в диапазона 15-20% - 100%; Не оставяйте зарядното устройство включено в телефона твърде дълго, след като батерията е заредена на 100%; Осигурете изправно и качествено зарядно устройство, способно да зареди батерията до пълния ѝ капацитет.