Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Батерия за Samsung Galaxy Note N7000/I9220

Батерия за Samsung Galaxy Note N7000/I9220

  • Код на продукта: 3552
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 17.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.11 28

Батерия съвместима със: Samsung Galaxy Note N7000/I9220

Гаранция: 3 месеца.

  • Осигурява отлично представяне и работа в режим на готовност!
  • Литиево-йонните батерии също имат по-ниска степен на саморазреждане
  • OEM Батерия с добро качество

Характеристики: Капацитет: 2500mAh, 9.25Wh, 3.7V

Астрал Мобайл ви предлага висококачествена батерия за Samsung на цена, която със сигурност ще ви хареса. Това е продукт, съвместим с мобилните устройства на марката от серията Galaxy Note N7000/I9220, който ще осигури нужната мощ, когато оригиналната батерия се амортизира или даде неочакван дефект.

Не чакайте батерията на телефона ви да откаже напълно

Предвид интензивното използване, на което подлагаме ежедневно мобилните си телефони, техните батерии достигат бързо лимита от цикли от зареждане и разряд. Когато този момент настъпи, вие ще се окажете в сложна ситуация, защото всяко зареждане ще бъде безсмислено, особено ако планирате да използвате телефона си на открито. Ние ви предлагаме възможно най-ниската за качествена батерия за Samsung цена, за да можете да имате резервен вариант, който да ви избави от затруднения.

Сред предимствата на нашата батерия за Samsung на цена, която всеки може да си позволи, можем да посочим:

Осигурява отлично представяне на телефона по време на работа и в режим на готовност

Възползвайки се от супер изгодната при тази батерия за Samsung цена, телефонът ви ще получи адекватната мощ, за да може да се представи отлично както по време на работа (разговори и сърфиране в мрежата), така и в Stand By режим. Благодарение на този резервен компонент, няма да се налага да сменяте любимото си мобилно устройство, само защото батерията му е вече неизползваема.

Известно е, че литиево йонните батерии са с по-ниска степен на саморазреждане. От това как зареждате телефона си, зависи също колко дълго ще използвате закупената от нашия магазин батерия за Galaxy Note N7000. Важно е да следвате правилата в това отношение, които включват:

Винаги зареждайте батерията до максималните 100%; Всеки цикъл на заряд и разряд е препоръчително да бъде в диапазона 15-20% - 100%; Не оставяйте зарядното устройство включено в телефона дълго, след като батерията е заредена на 100%; Осигурете изправно и качествено зарядно устройство, способно да зареди оригиналната литиево-йонна батерия за Samsung на ниска цена до пълния ѝ капацитет.