Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Батерии за Samsung

Оригинални батерии за Samsung

Царят огромно разнообразие и колорит, от които бихте могли да подберете точно онази, пасваща перфектно на вашето устройство. Самсунг е сред водещите марки, производители на качествени и високотехнологични мобилни телефони.

Това, което превръща модерните и лъскави смартфони в недосегаеми, е именно тяхната батерия. Всеки един потребител се стреми към закупуване на устройство, което ще му гарантира дълги часове разговори, без да се изисква необходимост от презареждане.

За съжаление, колкото и да е качествено мобилното средство, което държим в ръце, експлоатационният период на тази така важна част от него – батерията – рано или късно се изчерпва. Не изпадайте в ужас и паника. Не захвърляйте смартфона на страна, не прибързвайте с покупка на нов такъв, в която да инвестирате огромна сума финансови средства.

Батерии за Samsung – необходимост във всеки един момент

Ние от Астрал Мобил сме селектирали специално за вас коктейл от множество модели оригинални батерии, пасващи перфектно както на вашия телефон, така и на индивидуалните ви нужди и предпочитания. Притежавате реалната привилегия да удължите за неопределен период от време живота на вашето мобилно устройство, закупувайки си качествен продукт, който ние ви предоставяме на изключително ниски и достъпни цени.

Сред моделите батерии за смартфони ще откриете едни от най-търсените продукти. Производителите на Самсунг градят своя имидж върху един основен фактор, наричащи го качество. Произхождайки от това, следва да отбележим, че всеки един продукт, който достига до вас, е изпипан до съвършенство, с цел пълноценно оправдаване на вашите очаквания.

Кога имаме нужда от батерия за смартфона си?

В случай че старата ви батерия е изхабила своя капацитет, то ние ви предлагаме нова такава, която можете да закупите на цена, която не ще нанесе корекции върху банковата ви сметка. Мнозина от вас изпитват потребност от резервна част за устройството си, което да им гарантира сигурност и надеждност по всяко едно време.

Ние ви предлагаме изключително богат асортимент за вашите луксозни, скъпи, лъскави, стилни, практични и многофункционални мобилни телефони. Освен това, оригиналните батерии ще защитят апарата ви и ще подобрят в пъти повече ефективността му. Доверете се на безкомпромисното качество, което достига до вас. Батерии за Samsung ще ви дарят със спокойствие, комфорт и сигурност, от които се нуждаете.

34.99лв.
34.99лв.
17.99лв.
17.99лв.
19.99лв.
19.99лв.
10.00лв.
10.00лв.
14.99лв.
14.99лв.
21.99лв.
21.99лв.
21.99лв.
21.99лв.
14.99лв.
14.99лв.
14.99лв.
14.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.
7.99лв.