Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Оригинална батерия за iPhone 5S APN: 616-0720

Оригинална батерия за iPhone 5S APN: 616-0720

 • Код на продукта: 1889
 • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

 • 30.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

3.87 36

Оригинална батерия за iPhone 5S модел APN: 616-0720

Спецификация на батерията :

 • Type: Li-Ion Polymer
 • Voltage: 3.8V
 • Capacity: 1560mAh

Съвместим със Apple iPhone 5S

Гаранция 6 месеца.

Астрал Мобайл ви предлага не само висококачествени оригинални батерии за всички марки и модели мобилни телефони, но и възможно най-изгодната за iPhone 5s батерия цена. По този начин, ние ви предпазваме от закупуване на нискокачествени имитации, които биха могли да компрометират работата на любимия ви телефон, освен че няма да успеят да ви служат дълго и по начина, който очаквате.

Техническите характеристики на тази оригинална батерия за iPhone 5s са:

 • Модел APN: 616-0720
 • Type: Li-Ion Polymer
 • Voltage: 3.8V
 • Capacity: 1560mAh
 • Цвят: черен
 • Производител: Apple
 • СЕ маркировка за съответствие с директивите на ЕС за безопасност на продуктите

При този модел, както и при всички останали батерии за iPhone е наличен вграден IC чип, предназначен да предпазва батерията от прегряване и късо съединение. По този начин телефонът ви ще бъде напълно защитен по време на зареждане – нещо, което липсва при нискокачествените реплики, предлагани на масовия пазар.

Сред предимствата на оригинална батерия iPhone 5s са:

 • Изгодна цена
 • Високо качество на всички компоненти
 • CE сертификация за безопасност на продуктите – защита срещу презареждане
 • 6 месеца гаранция
 • Предлага се във фабрична опаковка
 • Лесен, бърз и изгоден метод на пазаруване

Параметри:

Според компанията Apple, оригиналната батерия за iPhone 5s предлага: 10 часа за разговори в 3G мрежа, както и същото количество часове за 4G и Wi-Fi браузинг и възпроизвеждане на видео и 8 часа за 3G сърфиране. Телефонът ви също така получава мощ за 40 часа слушане на музика и цели 250 часа в режим на готовност – stand-by режим.

Как да разберете в какво състояние е батерията на вашия телефон?

Операционната система iOS, под която работят устройствата на ябълката предлага няколко удобни инструмента, чрез които да проверите оставащия живот на батерията, както и възможност да се информирате кои приложения са най-голям консуматор на енергия. Това ще ви бъде полезно при използване на новата iPhone 5s батерия, и ще ви помогне да я използвате разумно и следователно възможно най-дълго. За съжаление, нито един от тези инструменти не казва нищо за здравословното състояние на настоящата батерия, а то е не по-малко важно.

Здравословното състояние на батерията е различно от нейния работен живот. Докато под „живот” разбираме колко дълго ще издържи батерията с едно зареждане, то под здравословно състояние имаме предвид с колко процента ще намалява животът ѝ с времето. Само след година използване на телефона, оригиналната батерия за iPhone 5s на цена, която само ние предлагаме, ще започне да се амортизира, при което ще се налага да зареждате апарата през няколко часа – нещо много досадно за всички ползватели на телефони.

За щастие има два отлични показателя, чрез които може да се провери и получи надеждна информация относно здравето на наличната батерия – фабрично заложена или закупена допълнително. Първият е оставащият максимален капацитет (общото зареждане на батерията), а вторият - общият брой зареждащи цикли, през които батерията е преминала.

Реалността показва, че всеки заряд и разряд отнема от общия капацитет на батерията, но при здрава, оригинална батерия за Айфон 5s ще бъдат разградени само няколко процента от общия ѝ капацитет. Освен това, при литиево-йонните батерии (тези, които се намират в почти всеки смартфон) се разгражда много малка част от батерията при всеки цикъл на зареждане. Apple твърди, че оригиналните iPhone батерии са проектирани така, че да запазят приблизително 80% от капацитета си след 500 зареждания.

Данните за здравословното състояние на батерията не са налични в настройките на iOS, което налага да се предприемат допълнителни мерки, за да се получи тази информация. За щастие са налични достатъчно начини това да се направи. Има доста приложения, които проверяват състоянието на батерията направо от телефона, сред които „Battery Life Doctor”, който е невероятно лесен, безплатен и наличен в App Store метод на диагностика. Можете да го използвате, за да се уверите, че ви е нужна нова батерия за Айфон 5s на цена, която няма да се отрази негативно на месечния ви бюджет.

Технически характеристики
Гаранция 6 месеца