Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Оригинална батерия за iPhone 5

Оригинална батерия за iPhone 5

  • Код на продукта: 3751
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 30.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

3.85 27

Оригинална батерия за iPhone 5

Li-Ion Polymer, 3,8V, 1440 mAh

Съвместима с: iPhone 5

Гаранция: 6 месеца.

На всички горди собственици на iPhone , Астрал Мобайл предлага чисто нова, оригинална батерия за iPhone  5, която може напълно да замени амортизирания вече фабрично заложен компонент. Истината е, че дори високофункционалните оригинални компоненти, заложени от Apple имат свой ограничен работен живот, като неправилното боравене с мобилния апарат и погрешните действия относно заряд и разряд ускорява допълнително процеса на амортизация.

Предлагаме ви възможно най-ниската за оригинална батерия за iPhone  5 цена, за да не сте принудени да прибягвате до употребата на нискокачествени компоненти. Те не само няма да могат да осигурят нужната мощ на телефона ви, но и могат да причинят сериозни технически проблеми в неговата работа. Батерията е тип Li-Ion Polymer с волтаж 3.8V и капацитет на заряд 1440 mAh.

Защо ви е нужна оригинална батерия за Айфон 5?

Въпреки високата класа на iPhone  устройствата, един от малкото проблеми при iPhone  5 се оказа именно ограниченият живот на батерията. Apple опита какво ли не, за да повиши производителността на своите устройства, включително включването на М7 процесор, като опитите бяха с различна степен на успех. Логичното решение – по-големия размер може да се забележи и при нашата оригинална батерия iPhone  5. Да, тя е по-голям елемент, отколкото са батериите на другите марки смартфони.

Истината е, че докато за устройствата на други марки можете донякъде да внедрите не-оригинална батерия, с ясното съзнание, че нейният работен живот ще бъде значително по-кратък. Подобно действие обаче е немислимо при телефоните на ябълката. Те работят единствено с оригиналните лицензирани компоненти, поради което сте изправени пред единственото решение – да се възползвате от нашата супер изгодна за iPhone  5 батерия цена, получавайки висококачествен продукт със защита срещу презареждане.

Ако сте заинтересувани относно специфичните характеристики на батерията, захранваща iPhone  5, то трябва да споменем, че Apple отказва да предостави подробна техническа информация, относно влаганите в нейните телефони батерии. Доколкото има такава, то тя касае единствено времето, използвано от потребителя за различните дейности.

Тъй като логично, всеки нов модел на марката идва с различни подобрения, те могат да се забележат и при батерията. Оригиналната батерия за iPhone  5 предлага 2 часа по-малко време за разговори през 3G мрежа и 25 часа по-малко в stand by режим, спрямо батериите на iPhone  5C и 5S, осигуряващи 10 време за разговори през 3G мрежа и 250 часа в режим на готовност, както и 10 часа видео стрийминг, 40 часа аудио възпроизвеждане и между 8 и 10 часа Интернет сърфиране, в зависимост от безжичната връзка.

Предимства, които ви предлагаме

Освен супер изгодната за оригинална батерия за Айфон 5 цена, ние от Астрал Мобайл ви предлагаме и други предимства, от които вярваме, няма да се поколебаете да се възползвате. Едни от плюсовете на нашия магазин е предлагането на висококачествени аксесоари за всички съвременни модели и марки мобилни телефони, които пристигат при вас със задължителната гаранция. Гаранционния период на тази батерия е 6 месеца от датата на нейното закупуване.

Друг бонус, който ние ще ви предложим е експертната консултация относно избора на продукт и начина, по който е препоръчително да го използвате. Така например, важно е да следвате препоръчителните указания за зареждане на оригиналната iPhone  5 батерия, сред които:

  • Винаги зареждайте батерията до максималните 100%. Прекъснатото зареждане е неблагоприятно за батериите от вида Li-Ion Polymer;
  • Всеки цикъл на заряд и разряд е препоръчително да бъде в диапазона 15-20% - 100%;
  • Не оставяйте зарядното устройство включено в телефона твърде дълго, след като батерията е заредена на 100%;
  • Осигурете изправно и качествено зарядно устройство, способно да зареди батерията до пълния ѝ капацитет;
  • Уверете се, че портът за зареждане също е в пълна изправност, за да може батерията да получи пълен заряд.

Инсталирането на оригиналната батерия за Айфон 5 има огромно отношение към нейния капацитет на полезно действие, както и към производителността на самия телефон. Уверете се, че поставяте правилно батерията в гнездото, и че тя прилепва плътно, без да пречи на затварянето на корпуса на апарата.