Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Оригинална батерия за iPhone 4S

Оригинална батерия за iPhone 4S

 • Код на продукта: 3681
 • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

 • 25.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.28 39

Оригинална батерия за iPhone  4S

Li-Ion Polymer, 3,7V, 1430 mAh

Съвместима с: iPhone  4S

Гаранция: 6 месеца.

Отново ви предлагаме възможно най-достъпната за оригинална батерия за iPhone 4s цена, за да ви позволим да продължите да използвате любимия си телефон по начина, по който сте свикнали до момента. За щастие, този модел на Apple е със сменяема батерия, така че няма нужда да се разделяте с устройството, когато работният живот на батерията приключи.

Предимствата на този наш оригинален продукт са:

 • Изгодна цена
 • Високо качество на всички компоненти
 • CE сертификация за безопасност на продуктите – защита срещу презареждане
 • 6 месеца гаранция
 • Предлага се във фабрична опаковка
 • Лесен, бърз и изгоден метод на пазаруване

Сред параметрите на оригиналната батерия за iPhone 4s са:

 • Вид: Li-Ion Polymer
 • Волтаж: 3.7V
 • Капацитет на мощност: 1430 mAh

Във версията 4S, Apple направи редица подобрения, включително по отношение на батерията. Фабричната батерия за iPhone 4s, както и оригиналната от същия вид, която ви предлагаме на много разумна цена предлага повече, в сравнение с батерията, използвана в iPhone 4, а именно: повече време за разговори в 2 и 3G мрежа и повече часове в режим на готовност, или казано иначе – до 7 часа разговори в 3G мрежа и цели 14 часа в 2G.

Животът на оригиналната iPhone 4s батерия в stand-by режим също е впечатляващ – до 300 часа в двете мрежи – 2G  и 3G. Имате на разположение до 40 часа за слушане на музика, както и допълнително време при използване на различните приложения и сърфиране в глобалната мрежа. Точните параметри зависят от типа на безжичната връзка.

Предимства, които ви предлагаме

Освен супер изгодната за оригинална батерия за iPhone 4s цена, ние от Астрал Мобайл ви предлагаме и други предимства, от които вярваме, няма да се поколебаете да се възползвате. Едни от плюсовете на нашия магазин е предлагането на висококачествени аксесоари за всички съвременни модели и марки мобилни телефони, които пристигат при вас със задължителната гаранция. Гаранционния период на тази батерия е 6 месеца от датата на нейното закупуване.

Друг бонус, който ние ще ви предложим е експертната консултация относно избора на продукт и начина, по който е препоръчително да го използвате. Така например, важно е да следвате препоръчителните указания за зареждане на новата оригинална батерия iPhone 4s, сред които:

 • Винаги зареждайте батерията до максималните 100%. Прекъснатото зареждане е неблагоприятно за батериите от вида Li-Ion Polymer;
 • Всеки цикъл на заряд и разряд е препоръчително да бъде в диапазона 15-20% - 100%;
 • Не оставяйте зарядното устройство включено в телефона твърде дълго, след като батерията е заредена на 100%;
 • Осигурете изправно и качествено зарядно устройство, способно да зареди батерията до пълния ѝ капацитет;
 • Уверете се, че портът за зареждане също е в пълна изправност, за да може батерията да получи пълен заряд.

Инсталирането на оригиналната батерия за Айфон 4s има огромно отношение към нейния капацитет на полезно действие, както и към производителността на самия телефон. Уверете се, че поставяте правилно батерията в гнездото, и че тя прилепва плътно, без да пречи на затварянето на корпуса на апарата.

Оригиналната батерия е единственото възможно решение при телефоните на ябълката. Както знаем, при устройствата на Apple всичко е по-различно, включително размерът на батерията. iPhone апаратите се захранват от по-голяма като размер литиево-йон полимерна батерия, която не може да бъде заменена с друг елемент със сходни характеристики. Докато някои от устройствата на другите марки могат да приемат съответстващ като параметри компонент, то вашият 4s телефон на американската марка може да работи единствено с оригинална батерия за iPhone 4s.

Астрал Мобайл ви предлага супер атрактивна за оригинална батерия за Айфон 4s цена, но това далеч не е всичко. Ние ви спестяваме излишен разход на време и средства, като ви позволяваме да закупите необходимия продукт изцяло по електронен път. Цените за доставка при нас са минимални, а сроковете на изпълнение на поръчките – едни от най-кратките в страната.