Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Батерия за HTC Desire 500 BA S890

Батерия за HTC Desire 500 BA S890

  • Код на продукта: 1953
  • Наличност: Изчерпан
  • 18.00лв.
4.13 23

Батерия за HTC BA S890

3.7V, 1800mAh battery

Съвместима с: HTC Desire 500

Европейски сертификат и защита от презареждане.

Гаранция 3 месеца.

Астрал Мобайл предлага на всички собственици на смартфон HTC Desire оригинална батерия за HTC Desire 500 на цена, която със сигурност ще им хареса. Целта на електронния ни магазин е да предложи висококачествени, но същевременно достъпни продукти, за да не се налага използване на нискобюджетни изделия. Както знаем, единствено оригиналните батерии са способни да осигурят качествен и пълноценен заряд на мобилните устройства, поради което всяка алтернатива е неуместна и нерентабилна.

Параметри:

Нашата оригинална HTC Desire 500 батерия е с капацитет 1800 mAh и волтаж 3.7V/6.84Whr. Тя е съвместима със смартфон HTC Desire 500 и притежава европейски сертификат за безопасност „СЕ” и разполага с надеждна защита от презареждане, което е допълнителна гаранция, че вашият телефон няма да бъде подложен на никакъв риск от претоварване.

Причината да изберете именно оригиналната батерия за HTC Desire 500, е нейният висок капацитет на полезно действие. Тя осигурява до 10 часа режим на разговори в 3G мрежа и до 20 в 2G. Този продукт е изработен в Китай с оригинални китайски компоненти. Астрал Мобайл ви го предлага с 3 месеца гаранция, валидна при правилно инсталиране и експлоатация на батерията.

За да съхраните максимално дълго живота на своята нова оригинална батерия за HTC Desire, е важно да следвате стриктно препоръчителните указания за нейното зареждане. В болшинството случаи, причината за амортизация на фабрично заложените батерии, е неправилният подход при зареждане. Батерия модел BA S890 идва с частичен собствен заряд, който е добре да бъде разходван до ниво от 15-20% преди да се пристъпи към зареждане.

Други препоръки, които ще повишат полезното действие и живота на батерията са:

  • Винаги зареждайте батерията до максималните 100%. Прекъснатото зареждане е неблагоприятно за батериите;
  • Всеки цикъл на заряд и разряд е препоръчително да бъде в диапазона 15-20% - 100%;
  • Не оставяйте зарядното устройство включено в телефона твърде дълго, след като батерията е заредена на 100%;
  • Осигурете изправно и качествено зарядно устройство, способно да зареди батерията до пълния ѝ капацитет;
  • Уверете се, че портът за зареждане също е в пълна изправност, за да може батерията да получи оптималния заряд.

Инсталирането на оригиналната батерия HTC Desire 500 е от голямо значение за нейния капацитет на полезно действие, както и за производителността на самия телефон. Уверете се, че поставяте правилно батерията в гнездото, и че тя прилепва плътно, без да пречи на затварянето на корпуса.

Технически характеристики
Гаранция 3 месеца