yandex metrica
Обадете ни се при въпроси: 0888-39-02-86
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Sony

Днес, вие имате реалната привилегия да наблюдавате и да се наслаждавате на успехите, които трупа марката SONY, дори след раздялата си с Ericsson. Смартфоните са изключително стилни, модерни и грациозни. Тяхната визия не е предпоставка за покупката, която следва да извършите. Качеството и здравината са приоритет за производителя. Неслучаен е фактът, че той успява да ги изгради по прецизен и неповторим до сега начин.

Какво не знаем за SONY?

Твърде разнообразни и колоритни са характеристиките, описващи мобилните телефони с марка SONY. Камерата, която принадлежи на устройствата не би могло да бъде сравнена с ничия друга. Умеещи да създават невероятни шедьоври както при добри светлинни условия, така и през нощта. Изпипана до съвършенство, тя е способна да ви пренесе за отрицателен период от време на красиви и невиждани места, благодарение на цветовете и контрастите.

Моделите на Experia отговарят на вкусовете дори на най-капризните клиенти. С тях бихте могли да боравите лесно и бързо, създаващи ви удобство и комфорт. Освен това, специално за марката устройства са създадени куп предварително инсталирани приложения. Подходящи са както за дамите, така и за господата, особено онези от тях, водещи екстремен начин на живот.

Благодарение на оперативната система Android, те създават предпоставка за бързо сърфиране в интернет и лесно боравене с пълната гама от приложения. Отличната защита срещу външни въздействия е на 100 % гарантирана, посредством 4 ядрения процесор, интегриран в тях. Сред предложенията, отправени ви от „Астрал Мобил“, вие бихте могли да попаднете и на такива устройства, които са подходящи за ползване както на закрити и чисти места и условия, така и сред силно замърсени среди. Огромна част от смартфоните са влагонепропускливи и защитени от прах.

Li-Ionбатериите на Sony телефони са онзи елемент, който е в състояние да наклони везната в правилната посока, а именно покупка на едно от устройствата, които сме селектирали, специално за вас. Можете да разговаряте часове наред, тъй като батерията на мобилните устройства притежава дълъг живот.

Ние от „Астрал Мобил“ сме в състояние да ви гарантираме за качеството, достигащо до вас на добри цени. Всяка една покупка се превръща в напълно оправдана инвестиция. Поглезете себе си и своите сетива със смартфоните на SONY, превърнали се в „бижута“ на пазара сред своите конкуренти. Допълнете своята визия по един модерен и нестандартен начин, без да пилеете купища пари. И това не е всичко – здравината и функционалността на моделите никога не ще ви разочароват!

399.00лв.
399.00лв.
499.00лв.
499.00лв.