yandex metrica
Обадете ни се при въпроси: 0888-39-02-86
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Microsoft

Мина доста време от както софтуерният гигант Microsoft изкупи NOKIA. Телефоните, с марка LUMIA вече се наименуват с операционната си система, а именно – Microsoft. Тези произведения на изкуството се отличават с невероятен и стилен дизайн, способен да завладее всеки един привърженик на качеството и функционалността.

Microsoft Lumia са все още не до толкова познати на мнозинството потребители. За кратък период от време, обаче, успяват да се превърнат в предпочитана и желана вещ, заради удобството и комфорта, които причиняват на онзи, осмелил се да си закупи телефон, с марка Майкрософт. Можете да прекарвате часове наред, любувайки се на перфекционизма, струящ от мобилните устройства.

Какви са неоспоримите плюсове на NOKIA Microsoft?

Блестящи и неотразими, те са в състояние да се превърнат в шедьоври, радвайки хората у нас и по света. Техен плюс са интегрираните приложения от Microsoft Office, възможността да съхранявате файлове в One Drive и 4G свързаността. Не е нужно да пилеете цяло състояние за да се сдобиете с апарат, съчетание на функционалност, практичност и удобство.

Гъвкавост, в съчетание с мобилност

Несъмнено, всяко едно устройство, предложение от „Астрал Мобил“ е в състояние да ви гарантира гъвкавост и мобилност. Доказателство за това са редицата предимства, съчетани в ЛУМИА. Потребителите имат възможността да се наслаждават на всяко едно модерно приложение на Microsoft - Cortana, Office и OneDrive, които са предварително инсталирани.

Що се отнася до безжичните функции на смартфона LUMIA Microsoft, те позволяват на потребителите да изпитат несравнимо задоволство при работа с него. Забавлението се превръща в хоби, от което не ще се отървете. Технологията SensorCore позволява на апарата да изпълнява функцията на крачкомер. Наред с това, закупувайки си едно от предложенията, които ви предлагаме, вие се превръщате в перманентен собственик на Bluetooth 4.0, GPS, NFC, Miracast, 802.11b/g/n.

Не губете ценно време в чакане. Подарете си изящество и функционалност, способни да превърнат и най-скучните ви дни в прекрасни моменти. Спестете огромно количество пари и дайте свобода на действията и въображението си. Снимките, които създавате с помощта на Microsoft, са способни да оживеят, докато ги разглеждате, благодарение на множеството цветове и контрасти.

Смартфоните с марка Microsoft Lumia са перфектен избор както за дамите, така и за господата. Те ще преобразуват сивотата в красивите и пъстри цветове на дъгата. Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили да не плащате скъпо за този вид удоволствие. Ще ви дарим с привилегията да сбъднете своите мечти още сега, по удобен за вас начин

Няма продукти в тази категория.