yandex metrica
Обадете ни се при въпроси: 0888-39-02-86
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Huawei

HUAWEI – стилен дизайн и функционален интерфейс

Бъдете модерни, атрактивни, открояващи се, смели и дръзки. Заложете на качеството, достигащо до вас на страхотно ниски цени. Днес имате възможността да се потопите в океан от разнообразни характеристики, грижещи се за вашия комфорт, удобство и развлечение. Китайската марка HUAWEI набира бързо скорост и успява да завладее пазара на високотехнологичните устройства. Марката има своите последователи, които не й изневеряват.

Умните устройства, произведени от свръх гениални личности, се открояват с неповторим дизайн. Изчистеният външен вид на устройствата успява да ги превърне в „шедьоври“ за днешното поколение. Мобилните телефони са несравнимо тънки и леки, пасващи във всяка една ръка. Подходящи са както за дамите, така и за господата. Те ви осигуряват бърз достъп до всички работни функции и приложения.

Уникалният интерфейс изпъква най-категорично и безспорно при направата на изображения, заснемане на видеа, сърфиране в мрежата и други. Имате възможността да се наслаждавате на перфектни изображения, наситени с множество цветове. Екрана оживява при направата на поредица от снимки. Бихте могли да превърнете скучните моменти в неповторими спомени. Особено онези от вас, които са привърженици на снимките HUAWEI е награда за тях.

Системата Active noise cancellation ви дарява с разговори на високо качество. Тази специфика превръща устройството в несравнимо. За Хуауей е характерен осемядрения процесор, осигуряващ бързина и скорост, при работа с устройствата. Колоритната гама от панели го превръща в телефон, за който всеки един мечтае. Имате възможността да откриете точно онова, което търсите, без да плащате цяло състояние.

Защо да си закупите смартфон HUAWEI?

В нашите магазини – онлайн или физически обекти, имате възможността да си закупите мобилен апарат, който ще ви служи вярно години наред. Освен разговорите, проведени на високо ниво, вие ще се превърнете в собственик на куп допълнителни характеристики, патентовани от китайската марка. Ако следите нашите предложения, то бихте могли да се обзаведете с устройство, закупено на промоционална цена. Ние от „Астрал Мобил“ сме в състояние да ви гарантираме  за качеството, което достига до вас.

Освен това, притежавате привилегията да се обзаведете и с допълнителни аксесоари към закупеното устройство, които несъмнено ще се грижат за съхраняване целостта на телефона ви, без появата на драскотини, удари и други повреди. Бъдете смели и се доверете на изяществото, достигащо до вас.

Качеството на материалите се е доказало през  годините. Това е една блестяща възможност за онези от вас, чиито живот е екстремен. Бъдете стилни и предизвикателни, държейки в ръка смартфон, с марка HUAWEI, който ще ви служи години наред.

429.00лв.
429.00лв.
189.00лв.
189.00лв.
1,329.00лв.
1,329.00лв.
449.00лв.
449.00лв.
389.00лв.
389.00лв.
539.00лв.
539.00лв.
949.00лв.
949.00лв.
439.00лв.
439.00лв.
799.00лв.
799.00лв.
339.00лв.
339.00лв.
409.00лв.
409.00лв.